Managementul aprovizionarii si desfacerii. Editia a III

Managementul aprovizionarii si desfacerii. Editia a III
Autor:
ISBN: 973-590-788-7
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 543
Format: 19X25
Categoria: Management
Preț: 56,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

In elaborarea lucrarii, autorii, Gheorghe Basanu si Mihai Pricop, au avut in vedere caracteristicile economiei de piata, dezvoltandu-se elementele de esenta.
Ei ne prezinta instrumentarul economico-metodologic eficient si de utilitate practica prin a carui aplicare se obtin rezultate foarte bune in conducerea, organizarea si realizarea proceselor de aprovizionare si de desfacere a rezultatelor productiei.
Lucrarea pune accent pe elaborarea si fundamentarea strategiilor de aprovizionare si desfacere, organizarea si concretizarea relatiilor comerciale dintre agentii economici in functie de pozitia acestora pe piata, selectia partenerilor de afaceri, testarea credibilitatii acestora, organizarea si desfasurarea actiunilor de negociere, etc.
Prin continut, lucrarea "Managementul aprovizionarii si desfacerii" se adreseaza unei palete extinse de cititori - personal cu studii superioare economice si tehnice care isi desfasoara activitatea in cercetare si invatamant, absolventi sau studenti ai institutiilor de invatamant superior economic si tehnic, participanti la studii postuniversitare sau alte cursuri de perfectionare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.5869 sec