Limba franceza - Gramatica. Pocket teacher

Limba franceza - Gramatica. Pocket teacher
Autor:
ISBN: 978-973-571-540-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: a 5-a
Pagini: 112
Format: 10 x 16
Preț: 12,90 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Volumul ofera informatii si explicatii necesare atat in gimnaziu cat si in liceu. Cuprinde numeroase indicatii utile de ortografie. Exemplele de la inceputul fiecarui capitol sau subcapitol arata ce trateaza acesta. Este important sa le cititi cu atentie si sa le intelegeti corect. In continuare se explica unde trebuie sa fiti foarte atenti pentru a reusi sa formulati propozisii fara greseala.

Simone Luck-Hildebrandt preda limba franceza in invatamantul liceal, sustinand in paralel cursuri de pregatire a cadrelor didactice in vederea dobandifii definitivatului si a titularizarii in invatamantul liceal din Germania. Michelle Beyer, de origine franceza, este profesoara de limba franceza si limba germana in invatamantrul liceal.

Cuprins(LIMBA FRANCEZA. GRAMATICA): Parti de vorbire (substantivul, articolul, verbul, constructiile infinitive, prepozitia, adjectivul, adverbul, pronumele); Sintaxa si partile propozitiei (propozitia enuntiativa, propozitia interogativa, vorbirea indirecta si interogatia indirecta, sintaxa conditionala - si, propozitia comparativa, propozitia pasiva); Timpuri si moduri (prezentul, viitorul compus, trecutul compus, imperfectul, mai mult ca perfectul, viitorul simplu, viitorul anterior, conditionalul prezent, conditionalul trecut, modul conjunctiv, gerunziul); Tabelul verbelor neregulate; Index.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 2.8211 sec