Generatiile sexuale ale secolului XX

Generatiile sexuale ale secolului XX
Autor:
ISBN: 978-973-1823-02-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 272
Format: 13 x 20
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ne aflam intr-un punct de rascruce, dar viitorul lumii in care traim este cu adevarat in mainile noastre. Ce hotariri luam si cum actionam? Ne trebuie raspunsuri clare, iar astrologia reprezinta un ghid exceptional pentru fiecare individ si pentru generatia din care facem parte.

Cartea aceasta ne invata sa citim harta natala personala, sa descifram trasaturile care ne fac unici, dar si pe cele care se regasesc la grupul nostru de varsta. De ce sunt timid? De ce mi-e frica de sexualitate? De ce am un apetit erotic neobisnuit? Iata intrebari pe care paginile de fata le lamuresc.

De ce se regaseste acelasi gen de tendinte si de comportamente erotice la membrii unei generatii? Ce presupune revolutia sexuala care ne poate modela spectaculos viata personala si destinul colectiv? Este o viziune de avangarda spirituala. Este o provocare pe masura momentului astrologic actual, o sansa care apare o data la cinci secole si intotdeauna scrie istorie. Cartea „Generatiile sexuale" ne ofera toate detaliile si solutiile. Noi avem libertatea de a alege.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0910 sec