Cercul Gratiei ~ frecvenţă şi corp fizic ~

Cercul Gratiei ~ frecvenţă şi corp fizic ~
Autor:
ISBN: 978-973-1701-61-5
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 320
Format: 14 x 20
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ştiaţi că avem un mecanism de curăţare, inclus în sistemul nostru nervos, care îndepărtează stresul, tensiunile şi durerea?

Cercul Graţiei este o meditaţie simplă şi activă, care te ajută să eliberezi tensiunea internă şi să-ţi reenergizezi corpul cu energie universală nouă, ori de câte ori este nevoie.

Îngrijirea şi repararea aurei sunt vitale pentru sănătatea fizică! Învăţaţi cum să vă reconectaţi, în mod conştient, la Sinele vostru Superior.

Învăţaţi ce înseamnă pre-Înălţarea, cum să identificaţi blocajele eterice şi care este localizarea reală a Vălului Iertării.

Această carte oferă, de asemenea, o trecere concisă în revistă a metafizicii, a modului în care să folosim Legile Universale şi o privire energetică asupra formei umane, aşa cum nu au mai fost încă prezentate într-o carte.

Cercul Graţiei este o modalitate minunată pentru a avea grijă de corpul vostru de Lumină şi pentru a crea viitorul luminos şi fericit pe care-l meritaţi.

Acum este timpul să renunţaţi la densitatea voastră tridimensională şi să vă extindeţi în energiile înalte ale mileniului 3, ale anului 2012 şi dincolo de el.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 2.7150 sec