Barbatii sunt niste porci

Barbatii sunt niste porci
Autor:
ISBN: 973-569-801-3
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 314
Format: 10X18
Categoria: Diverse
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Rodica Ojog Brasoveanu ne prezinta intamplari din viata de zi cu zi, ai caror protagonisti sunt oameni obisnuiti, multe dintre ele inspirate din realitate. Paginile pline de suspans, scrise intr-un ritm alert culmineaza de multe ori cu un final neasteptat.
Cartea "Barbatii sunt niste porci" cuprinde mai multe povestiri care o au in centru pe Doinita. Aceasta ajunsese la concluzia ca pretendentii se impart in doua categorii: golanii si geambasii.
Geambasii se prezentau la vedere ca la un targ de vite combinat cu o punere sub sechestru, fiind, in general, oameni practici, directi, decisi sa se insoare, dar avand grija sa se vanda cat mai scump. Ei debutau, masurand fara jena si din toate partile, autoarea anuntului matrimonial, dupa care treceau la inventarierea interiorului cu dezinvoltura si competenta unui preceptor.
In cele din urma, autorea anuntului matrimonial era supusa unui tir de intrebari fara menajamente: varsta, casatorii anterioare, copii sau alte obligatii, casa -proprietate sau chirie - cuantumul salariului [...]

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 3.3659 sec